Filosofia d'empresa

La Nostra idea conceptual de l'activitat d'operador logístic global implica especialmente l´assessoria tècnica i la recomanació professional recolzada amb el més acurat servei i atenció

al client,facilitant als nostres usuaris i amics les solucions més adequades i econòmiques a les seves necessitats de transport i logística internacional.

 

Procurem que quan els nostres clients ens confien les seves mercaderies i projectes per la seva gestió logística o transport es trobin recolzats per persones,que com ells,consideren els bens esmentats com els seus propis.

 

Conscients del ritme de vida actual en el que paulatinamente es van allunyant els valors humans de les relacions comercials ,apostem per recuperar aquests valors i potenciar les r elacions personals en un entorn de “guanyar-guanyar ” on la col.laboració amb les persones que ens brinden la seva confiança representi quelcom més que una simple relació de proveïdor-client per convertir-se en una associació d´interès comú on el seu benefici sigui al mateix temps també el nostre.

 

Volem sobrepassar les expectativas de les persones que confien en nosaltres gràcies a la nostra proximitat, unint la més sofisticada tecnologia de les comunicacions a la insustituible relació personal.

 

Estem segurs que trobarem a cada ocasió la millor solució per a cada necessitat i amb aixó la satisfació inexpressable de contribuir, mitjançant la creació de valor,al desenvolupament mutu de les nostres empreses.

HISTÓRIA Y MISIÓ

FREEWAY LOGISTICS s'estableix a Barcelona al 2009 per professionals amb una extensa experiència de més de tres dècades en la gestió en totes les modalitats del transport internacional, exercint com a transitaris internacionals i evolucionats cap a un concepte més complet com operadors logístics globals.

 

Essent membres d'una xarxa mundial de transitaris independents, disposant de l'estructura, el coneixement i la familiaritat amb tots els mitjans de transport internacional, canals i vies d'expedició els permet proposar als seus clients i amics la millor solució per cada necessitat.

 

La singularitat del moment econòmic actual i la competitivitat als mercats internacionals es converteixen en un escenari en el que considerem precís aportar, especialmente a les petites i mitjanes empreses, un concepte renovat en la gestió de la seva logística internacional.

 

FREEWAY Logistics, S.L. C/ Felip II, 21 - 08027 Barcelona - Spain I +info: +34 931 935 186 I comercial@freewaylog.com